Habitatet

För mycket drama, för mycket lessamheter och distrahering. Målaset tömmer huvudet så jag finner mej bosatt i ateljen.
16.09.2010 kl. 15:52

Keeping cool

Exet antastar med anklagelser, och jag skickar ett borde-vara-prisbelönt sms:

Låt du mej ba va å njut av ditt privatliv, förstår att de grämer dej hu du kasta bort allt men dra fan inte in med i ditt greppande efter halmstrån å försök att rättfärdiga å trösta dej själv.

Jag hamnade alltså dumpa honom sedan han anmälde sej frånvarande tre dygn utan minsta svar på närhurvem. Han motiverade beteendet med behov av privatliv. Och så täcks han lägga sej i vad jag gör? Dirty.
14.09.2010 kl. 13:11

Spinsterstories

Jag har för korta nerver för att mitt singelliv ska vara av tillfredsställande sort. Fatta att jag tappade bort kvällens alternativ nummer ett (nej förresten, nummer ett var frånvarande, jag tappade bort nummer två!). Och försök nu sen coolt knalla omkring ensam och leta efter någon på en krog, utan att se ut som en paranoid patetisk sak medan du utövar hökögon och ugglenacke. Jag gav upp och fejkade ett "åh där är du!" till nummer tre. Han var ändå för obehagligt intresserad av att stirra mej i ögonen så jag stack hem.

Hata att hamna ångra ogjort.
12.09.2010 kl. 10:45

Insikt

Tur att jag inte hassade pengar på rom, det lämnar desto mer pengar att dricka för ikväll då jag sent omsider bestämt mej för att inte missa Bob Malmström.

11.09.2010 kl. 16:29

Återhållsamhet II

Fail. Jag drack en bastuöl i onsdagst. Fortfarande hårt drabbad av en sjujävla flunssa kontemplerar jag att faila vidare genom att inhandla en flaska rom, honung och citroner. Med lite hett vatten tillsatt ser jag framför mej hur nämnda ingredienser kunde lotsa mej genom det stundande veckoslutet.

Dold avsikt: dämpa sorgen över att jag i nuvarande skick inte kommer se Bob Malmström på lördag.
10.09.2010 kl. 10:55

Jag är inte bitter II

Det positiva med ögoninflammation är att då bobban väl gjort sej riktigt hemmastadd och förvandlat dina vitor till en röd syltig massa, ser dina irisar desto grönare ut.

Jag må vara frånvarande från skolan, men mitt tänkande är klart genomsyrat av färglära.
09.09.2010 kl. 11:05

Jag är inte bitter

Hade fel i mitt antagande att miljön skulle inverka negativt på nykterhetsprojektet. Äter du från samma stående bord i samma lilla matsal som en parhundra andra personer är virus oundvikliga. Följaktligen hindrar diverse flunssasymptom - varav en paralyserande huvudvärk för tillfället framträder tydligast - mej från att supa, åtminstone än imorgon.

Dagens vitlök skulle ha gjort kvällen ofruktbar ändå.
07.09.2010 kl. 15:37

Återhållsamhet

Projekt nykter i minst sju dagar inleds. Rapporter om eventuell framgång (eller misslyckande) utlovas, jag misstänker att miljön kommer sätta vissa bananskal på det valda spåret.
06.09.2010 kl. 21:23

Fredagsfiilisen

Vad an skitstormen av banala besserwissiska kommentarer? Misären bara ökar.
03.09.2010 kl. 15:37

Magstarka ambitioner

Jag vill lära mej buktala. Så jag kan utbrista saker som "åh vännen, hoppas dethär året är tid nog för att du ska fatta att du ingen begåvning besitter" i skolateljen bland allas åstadkommelser (och tillkortakommanden.)
02.09.2010 kl. 20:47

Gamla behag

Den högra bygeln i min behå gick itu (you'll know it when it happens, typ "vad fan är det som sticker!?"). Om det ändå hade med ökad tiss-storlek att göra.
02.09.2010 kl. 10:22

Cecilia snäll

Club 18. Namnger man sin krog så må man vara sjukt säker på att just adertonåringarna på orten ska va klientel nog. För, är du ens 20 eller godforbid 35 känns det fan inte sexigt att berätta vart man ska.

Men, det var billigt. Aldrig har jag blivit så full på ynka tjugulappen.
02.09.2010 kl. 10:05

Nonsens från skolbänken

Första teckneuppgiften vi fick var att rita av ett stilleben per kol. Jag tecknade tills fingrarna trillade av och hatade resultatet (kol duger inte till att grilla med, och inte till att teckna med heller.) Det var således med grymma prestationskrav jag struttade iväg till Raseborgs slott idagmorse. Men bra blir det, trots att contékritor är fittiga de med!

Bildbevis kmr under veckan, nyss hemkommen från ateljén är jag så slut i huvudet att sängen och Strimppes Röda rummet kallar.
30.08.2010 kl. 22:06

FN

Ännu om dethär med högsängar. Var är FN-konventionerna då de fan behövs? Att dela en högsäng med en främling är den värstaste prövning mitt människovärde utsatts för.

28.08.2010 kl. 00:10

Baby steps towards world domination

Misären fortsätter, naturligtvis. Ett litet syfte att leva för uppenbarade sej ändå idag: jag ska arbeta arslet av mej, minst ett av mina verk ska tammefan ingå i VNFs utställning i Sanomatalo!

Sedan kan jag lägga mej ner och dö. Eller åtminstone hmpfa lite ljudligare åt de andra studerandenas stuff.
25.08.2010 kl. 19:33
Hallonet är en kreativ skärgårds- fröken, aspirerande konstnär och skamlös tobaksromantiker. Hon tycker mer om böcker än om människor, det är säkert därför hon är lite ful i mun ibland.

Senaste kommentarer