Relaterat, från en avsevärt otrivsammare terassVanessa Forstén fotade mej. Kontemplera att jag croppade bort min haka, för jag tycker den är skämmig. Originalfoto.
12.05.2011 kl. 18:57

Saker man kan göra i skären:

stiga upp ur sängen, gå ut genom dörren, lägga ner sej på terassgolvet och därpå mycket förnöjsamt avnjuta morgoncigaretten naken.

Jumalauta vad jag har saknat Älgsjölandet!
09.05.2011 kl. 10:39

Fighting fire with fire

- Hej! Dej har man inte sett på länge!
- Nä, jag har inte sett mej själv på länge heller.

Jag hälsades som ovan av en köksa vid lunchen, och svarade ärligt som ovan. Ytterligare solitud, en perfekt niotimmarsnattsömn och solsken har ändå sedermera avhjälpt mitt labila post amsterdam-humör. Självkännedom råkkar.
05.05.2011 kl. 17:27

KC Campus Trash

Pin up pose fail även kallad, för några veckor sedan en söndag i solen.


Foto: Hanna Monola
04.05.2011 kl. 20:59

En liten anekdot från Amsterdam

Skrev ett antal blogginlägg i mitt näpna ratatahäfte under resan. Menade naturligtvis även posta dem under resan men det hann jag inte och de flesta av textbitarna är sedermera svårtydda - men här får ni en från i fredagst!

6-7 pers är några för många att röra sej med, speciellt då en tät THC-dimma nedsätter kommunikationsförmågan. Denna förmiddag ägnar jag därför åt att smeka lilla nerven med solitud per sporadiskt spatserande, råndyrt kaffe och för många cigaretter. Som sej bör är världn ändå fortsättningsvis lite emot mej för en grupp unga män av okänd härkomst stör och frågar om vägen, och jag ba:

- I'm not from around here and unsure wether I can help you.
- Oh.. We're looking for the Greenhouse Effect?
- Hmmm, I've walked past it a thousand times. What street is it on?

Warmoesstraat, svarar de, och där ligger ju också elskade Hill Street Blues så jag leder översnällt dit dem. Halvvägs på en bro går det sedan upp för en av männen att entouragets manlighet är i vågskålen då de ruttassisteras av en kvinna, antar jag, för han undrar att är det nu helt säkert att jag vet vart vi ska? Och jag hinner förstås inte få det ur mej, men tänker senare:

- Dude, att tappa bort sej i Amsterdam är att ha attitydproblem.

(Hill Street Blues nedrevåning och Greenhouse Effects fönsterbås mot gatan är förresten de trivsammaste av häng jag hittade bland coffeeshopsen, besök dem! EDIT: Glömde bort Coffeeshop 36, som också är att rekommendera - där ska man gå längst bak nerför en halv trappa innan man slår sej ner.)
03.05.2011 kl. 19:30

Estetiska eskapader

Min forsta fria morgon i Amsterdam har forflutit. De andra barnen gick till Rijksmuseumet medan jag knallar runt ensam baserat pa tvanattersrekognosceringen for ett ar sedan. Halvmedvetet letar jag efter extra intressanta grandvyer att teckna av, och stannar nu och da upp och bara stirrar for att det ar sa vackert nar almtradens fron yr omkring och singlar ner, reflekterandes solljuset.

Trakinfo: Shelter City dar jag bor, pa Barndesteeg intill Nieuwmarkt (liksom nedanfor Oude Kerk och mitt i red light) har forstas daligt vattentryck och aptrappor, i ovrigt bra och billigt!

26.04.2011 kl. 14:04

På ytan

Hallonet fortsätter sin vandring längs hedonismens dekadenta väg (tillsvidare fortfarande i snusmumrikens sällskap, för den som undrar) och även i övrigt är det mesta som det brukar vara; exempelvis väcker påsken i år heller inga nämnvärda känslor, utom en brinnande längtan att den ska passera snabbt så att avfärden till Amsterdam kan stunda.
22.04.2011 kl. 17:23

Möten

Igårkväll företog jag med herr Dufus en exkursion i syfte att erhålla gratis föda. Under exkursionens gång påträffades i den kalla Karisnatten ryktbara F och Erik, och yours truly pfffade lite överraskat vid handskak med sistnämnda. Ponera skämmigheten då jag sedan insåg att min nuna för denna var obekant!

Å andra sidan, att skaka hand efter att man doppat händerna i en roskis är redan överväldigande skämmigt i sej helt på egen hand..
13.04.2011 kl. 13:55

Utställning!Målning: Iisa Lyytinen

På måndag ska jag klä mej asigt fin och snyrpa på näsan åt ovärdigt folk medan jag sörplar punkku under bordet (folkis is a bitch, officiellt finns inga rusmedel tillgängliga). Personligen ställer jag ut metallkonst, målningar och teckningar men duktiga skulptörers stuff finns också till påseende, kom kom!

@Facebook
12.04.2011 kl. 17:30

Över kaffe och cigaretter

En gång gästades komahotellet (by Mike sedermera degraderat till komamotell med anledning av aktiviteterna som där företagits på senare tid) av en sedermera ovälkommen gäst, L. För att avleda militärsnack talade jag helt fräckt om mej själv ifrågavarande förmiddag:

- Jag har två konstnärliga ambitioner, sade jag och stirrade genom fönstret på solbelysta trädtoppar. Den ena är att bli en grym porträttstecknare, och den andra är att lära mej teckna träd. Kvistverk är sick svårt.

Icke till förvåning förflöt en gnutta tystnad, och jag fortsatte:

-...så blir jag tatuerare måste jag antagligen bli Finlands bästa porträttstatskare.

Och L ba:

- Du kan ju tatuera enter av folk, på folk.
11.04.2011 kl. 11:38

Snusmumriken pt.II

Mannen är nog av ett ytterst udda slag, men ett tillfredsställande sådant. Inte ett ord om framtiden har yttrats och ordet vi är fortfarande oanvänt trots mycket aktivt umgänge i två veckor. Och, jag har inte hånglat i motsvarande kvantitet sedan jag var 16.

...dessutom är han så sjukt badass-snygg att jag var tvungen att teckna hans porträtt. Få se om det hinner bli annat än skisser innan modellen avlägsnar sej.
11.04.2011 kl. 11:28

Karma, i cirkelkomposition

Hallonet mättar sina sinnen som aldrig förr, noterar att grymma framsteg gjorts i spårteckning och är en avsevärt anspråkslösare person än i höstas. Lives it while it lasts, liksom. Ni vet, allt detdär man inte bloggar om för det låter för jävla prutthurtigt och ingen är intresserad.

Då, just då, kommer ett lämmeltåg av idioter med denhär bloggen som utvalt stup att knalla över. Karma.
03.04.2011 kl. 23:08

Inked

Den ideala kvinnan har per bläck på hyn förevigat ett av delmotiven hon för ändamålet beställde av mej. Beundra!
03.04.2011 kl. 19:33

Nippbarrikad

Är fortfarande bunkrad i komahotellet, när jag kmr ut blir det revolución!
30.03.2011 kl. 12:11

Odd (wo)man out

visdomsord
"ge gumman i tvåan"
coola print och tavlor
fitta till salu
manliga bröstvårtor + sex
två sina händer
vituttaa

En skara fynd i sökorden, elska Google Analytics.
28.03.2011 kl. 22:47
Hallonet är en kreativ skärgårds- fröken, aspirerande konstnär och skamlös tobaksromantiker. Hon tycker mer om böcker än om människor, det är säkert därför hon är lite ful i mun ibland.

Senaste kommentarer