Lebensraum

Scratch this. Hallonet har intagit ett nytt, större rum där högsängen strax är ett förträngt minne blott och kämppisen av ett mer likasinnat slag - och denna avlägsnar sej om helgerna.

Omoraliskt fabulöst, säger jag.
18.02.2011 kl. 18:50

Paradox

Grejen med olusten inför ordentliga människorelationer är kanske även den hur varje upptäckt fundamentalt annorlunda personlighet gör mej desto ensammare i min egen.
13.02.2011 kl. 22:12

I serien saker man inte kan göra i kolchosen

Stänga dörren, spela hög musik och städa. Lipandes, i bara trosorna. Det går hårt, men inte så jävla bra, just nu.
13.02.2011 kl. 18:03

Även i fredagst befann jag mej på Clubben, varför var inte du där?

Gawd damn this was fun.
10.02.2011 kl. 21:52

Hallonsk dejtskene

Flicka träffar pojke det konstateras hon inte sett på ett år-ish, och  de festar  i en liten posse till sena morgontimmen. Två dagar senare sänder flickan pojken ett sms, att Vi kanske kunde ses oftare än sådär, du å jag. Följande dag svarar pojken (notera: ursäktandes och förklarandes dröjsmålet!) ja-tackande. Det bestäms att flickan ska höra av sej ifall hon överlever den stundande Vasaresan.

Hon överlever, meddelar därom och är sedermera helt at a loss. Står med bundna händer under en överhängande stalkerstämpel sedan fem dagar och två obesvarade sms förflutit.

Människor, de slutar aldrig irritera. Härnäst en bok eller fem.
06.02.2011 kl. 22:27

Trippin'

Helsning från Wasa. Stora vändknölen i min vänstra höft är sönder sedan jag legat på den i fem timmar. On the up side vet jag nu att jag har en sådan.

Stay tuned.
03.02.2011 kl. 18:03

Preparationer

Hur du vet att du rör dej i en hippieposse: ni ska ti Vasa och bilar och körkort visar sej va grymt svåra att få tag på.

Det bär iväg till Vasa på The Ends vernissage, alltså. Har inte varit däruppe sen jag glatt flyttade ner efter studenten, måste hinna äta på Chili&Lime. Vidare har Hallonet klädangst, måste ju se sådär in-your-face-ut ifall jag stöter på ett ex. Förutsatt att jag överlever; see you Wednesday!
31.01.2011 kl. 18:20

UppdateringFreudian slip att filen heter "horben.jpg"? Nu är den iaf klar, synd att akvarellpappret fejlade, och inte behärskar jag tarmben fast syftet med denhär var att stöda anatomigrejandet.Schoolwise följande projekt: djurskulptur med rörelse, en häst! Som ska bli stoooor, och vars man och svans ska svisha till vänster, och hela hoiton ska kläs i silvrig folie!Annat måndagsnytt är att de gamla målarjeansen semisprack, och de nya är ledsamt nakna på färg. Tillsvidare.Annars är allt som vanligt, förutom att trötthetn är ganska stor.
31.01.2011 kl. 17:06

Art, sex and drugs ptII

I onsdagst gick jag till Clubben. Tre dagar senare befinner jag mej fortfarande på efterfests-orten. Nånej, kom nyss till kolchosen. Och går strax till Clubben.
29.01.2011 kl. 21:13

Tobaksromantikern

Cigg i all ära, men att röka normisätkä med roach (då dina filter tagit slut) är fan inte njutnigsfullt.

28.01.2011 kl. 15:04

Ratata-reality

Hallonet undrar och funderar vad hon menas kunna bidra med. Kanske tror Karin & co: som I, att mina kämppisar är rädda för mej? Elakhet är ju sjukt underhållande, men isåfall borde min bitchbuddy Shorty få vara med också.

Såhär oss emellan: det är himskans lätt att säkra min snällhet, poka mej! Aldär är jag så änglalikt vänlig som när jag säger "nej."

27.01.2011 kl. 19:28

Kylmä kahvi vituttaaSingellivet suger röv just nu, stackars olyckliga det.
25.01.2011 kl. 14:31

Försämrelser

Den enda nyttan jag haft av mitt forna hem var högen med senast uppladdade bilder. Där botaniserade jag skadeglatt bland thumbnailsen i jakt på dåliga teckningar att flina åt. Nu är sektionen försvunnen, tror jag, och orsakerna att logga in på x3m likaså borta med vinden. Snif.
25.01.2011 kl. 10:43

Fuck pasteller, liksom

Tills jag träffade webb-Emma har jag alltid varit bekantskapskretsens innehavare av mörkast hudton vintertid. Detta, ledan på småpåtaset och Ellos nyanlända katalog (se rubriken) bidrar storskaligt till att den rådande årstiden mer och mer ter sej som ett fängelse.

Allt jag önskar mej är bara bruna ben och en yxa istf. en H-blyerts i handen.
23.01.2011 kl. 17:02

Croquis pt II & works in progress

Hon har för stora bröst.
A2-lek med maskeringsvästska, versus färgpennor versus akvarell och bläck.925-silver, blivande ring. Att sicilera är sjukt coolt (sådär, kolla-jag-är-typ-en-smed), så pass att man kanske tar i lite för hårt...Från Raseborgs slott, contékritor. Skit.Paperipiparillinen joulu. Färgpenna och bläck, A4Höftben heter inte höftben, ett höftben är en tarmbenskant. Uj.
A2, färgpennor + akvarell.Färgpennor, A3.
21.01.2011 kl. 18:51
Hallonet är en kreativ skärgårds- fröken, aspirerande konstnär och skamlös tobaksromantiker. Hon tycker mer om böcker än om människor, det är säkert därför hon är lite ful i mun ibland.

Senaste kommentarer