Hallonet läser lite igenPärmen lovar att jag aldrig kommer glömma denhär boken, bekanta säger att jag ska skippa den och läsa The Dirt istället. Allt stämmer på sitt sätt: iom att jag går omkring och är arg på Nikki Whinerdiva Sixx är alstret svårt att glömma - och visst borde jag ha skippat den, men är verkligen inte intresserad av att läsa The Dirt heller.

Visst, respekt åt att han lade av med drogerna på egen hand. Och haha åt humorn vissa av hans små företag uppvisar. Men vet ni vad? Min barndom var fan värre än Nikkis, och jag knarkar inte. Och även om jag gjorde det skulle jag knappast skriva en bok om hur arg jag är på mamma och pappa och skylla ifrån mej. Skäms.
06.12.2010 kl. 21:24

Move along folks

Ignorera min superfeta tvilling som finns bland mingelbilderna, och kolla på dethär  ytterst välexponerade bildbeviset hos Catzo istället.
04.12.2010 kl. 16:47

Otacksamheten

Jåjå, jätteroligt med bloggfester. Men också jätteroligt att komma hem och umgås på det sätt umgänge överlag är hallonskt brukligt: med personer i böcker.
02.12.2010 kl. 21:32

Vad män kan

Dricka sej redlösa och medvetslöshetssova på mer eller mindre opassande ställen och situationer, utan vidare risk eller rädsla för att våldtas.

Så jävla orättvist.
01.12.2010 kl. 10:49

If you're painting, sitting in front of an easel, you might want to not wear fancy suede shoes bitch

Ateljevistelse bjuder ibland på oväntad (mkt uppskattad) underhållning.
30.11.2010 kl. 13:58

A plan II

Jag skulle vilja radera tretton av bloggarna i min länklista. Tretton är ganska många. För en gångs skull känner jag mej inte elak nog.

Lyckligtvis har jag en plan: jag raderar dem på torsdag. Ställer någon raderad bloggare obekväma frågor påstår jag att hanhon var dum mot mej på galan och tydligen för full för att minnas, därtill.
30.11.2010 kl. 13:36

Poppaset

- Herrejävlar kolla mitt bröst! Kolla hur rött det är!
- Famous last words...
29.11.2010 kl. 18:57

Semimotsägelsefulla smaksaker

En nätt liten onsdag i Karis irrar jag och K iväg till Club 18. Väl där händer det sej att K kastar iväg en mystisk blick som landar någonstans bakom min axel. Vips slinker det in en man i vårt bås, en man iklädd en distinkt läderväst. Hur det sej haver är det ändå nämnda mans vän K lämnar festen med och sedan träffar upprepade gånger.

Igårkväll, @godnattciggen utbrister K:

- Alltså Hallonet, alltså vet du! Jag fick veta att han med håret från i onsdagst, han är Hell's Angel! Fy fan, jag hatar mc-klubbspack!
- Eh, han var inte ängel än utan prospect,

svarar jag och fortsätter sedan:

- Hur går det förresten med ________, har third reich-flaggan trillat ner från väggen än?
29.11.2010 kl. 15:13

Alternativt

Bro's before ho's and drugs before either. Ett mkt kallt Hallon avslutar lördagkvällen med leverlåda i systers kök. Bittert, sa jag.
28.11.2010 kl. 01:11

Underhållande konsthistoria

"Måleriets material och metoder" pågår, så läraren föreläste om olika pigment och dess egenskaper. Sjukt intressant, tyckte Hallonet. Vet ni att en massa pigment är äldre än dendär sagofiguren Jesus, och resten kom på 1800-talet? Under nämnda århundrade tillkom även något annat:

Oljefärg, som tidigare rivts för hand med olja och pigment, började säljas färdig på tub. Diverse assistenter och lärlingar som huserat i ateljeerna blev därmed överflödiga och konstnärens cash spenderas sedermera på tuber och sprit. Stereotypen av konstnären som enstörigt geni på kant med samhället dömd till suputens unga död cementerades.

Bummer, jag som tänkt dö vid 65-snåret.
26.11.2010 kl. 16:10

A plan

Angst avverkad. Jag tänker gå på blogggala i raka svarta byxor, svarta pumps, svart topp och svart kavaj med kara-axlar. Kön konfirmeras per mördareyeliner, två kilo silver och Finlands rödaste läppar.

Var god tag kölapp för fotografering, ni kommer alla va svinsygga vid min sida!
23.11.2010 kl. 15:10

Seriefiguren

Det är barndomsminnesthingie med profilbilderna på facebook. För en gångs skull är jag med: min favoritseriefigur  i lågstadiet var, och är  fortfarande, Daria Morgendorffer.Jane & Daria foevah.
20.11.2010 kl. 13:41

Exponering

Den är förfärlig. Attityden som stiger till ytan ibland, oftast då det gäller musik. "Mjo, helt bra. För att vara kommersiellt." säger folk, med snyrp på näsan. Ändå gör jag mej skyldig, på det estetiska planet:

Obama ger ut barnbok, med Georgia O'Keeffe som nämnd inspiratör. Hjälte, stod det i HBLs notis.

Jag ylar av smärta, för snart vet alla vem hon är. Och sedan är hon inte längre min, och blomman på min arm som ser ut som en fitta har plötsligt en referensmiljö.
17.11.2010 kl. 12:24

Celebert

Ni vet Alice i underlivet jag tjatat om? Sannolikheten för succe ökade nyss, är ju en kändis on board på det projektet.
15.11.2010 kl. 12:04

The grass IS greener on the other side

Det är för länge sen jag var sekaisin i Ingå. Kärlek!
14.11.2010 kl. 21:25
Hallonet är en kreativ skärgårds- fröken, aspirerande konstnär och skamlös tobaksromantiker. Hon tycker mer om böcker än om människor, det är säkert därför hon är lite ful i mun ibland.

Senaste kommentarer