Nobody's trophy

Jag var på krogen igår och skaffade mej en förlustelse. Tills han ropade till sej sina vänner och ba "ootsä nähny mitä mä saan tänään, aika vitun hieno eikö?". Varpå jag producerade en lång blick, och meddelade att så fort jag druckit upp min lonkero (manners liksom, han köpte den) ser han mej inte längre.


 
- Trofeer alla tre i din värld, kukhuvud!
13.11.2010 kl. 19:11

Ett Karisiskt bildregnNyktrast i världn!Jag är inte smutsig, jag är konstnär...Arbetsrummet i en vecka till..Första vedoksen på nytt bidrag till Alice i underlivet.Lövskål från förra kursen.Knarkmuggen!Normifredag, vi rakar av lite hår.
12.11.2010 kl. 21:04

Semiartig, helt i onödan

Beställer en öl, Wiki står intill och fumlar med mynt för inskaffning av svalkande brygd. Fumlandet går inte så bra, så jag ba:

- Vännen, jag tar det.
- Nejnej, vänta nu.

En oattraktiv medelålders man kommer upp.

- Du kan bjuda mej på öl istället, säger han.
- Eh, n...
- Lika vänligt är ju det.
- Jag tycker om kvinnor,

ljuger jag ivrig på att slippa irritationsföremålet och går och tar ett bord. Wiki ansluter sej, flinandes. Mannen hade uttryckt för henne hur sårade hans känslor blev, "Vilken förolämpning!".

Det måste va höjden av självsmicker, att förvänta sej kunna ta en lebb.
12.11.2010 kl. 10:29

Just like a man

Om manligheten i oss alla, uttryckt med hjälp av Cohen, Reed och Dylan. Antingen var ifrågavarande cabaret lite för svår en krabylsk torsdag, eller så var det inte så himla bra alls. Över ölen efteråt, och fortfarande, funderar jag på den skrämmande kvinnan. Jag kan inte bestämma mej för om jag vill vara en eller inte.

Mkt fel tidpunkt för dylika funderingar, då personliga saldot på män-som-inte-velat-ha-mej nyss stigit till två.
12.11.2010 kl. 09:52

Art, sex and drugs

Imorgon ska jag på skumfede i närmaste vattenhåla, mitt livs första vaahtobileet. Har knappt råd med inträdet, men det fixar sej. Sedan inomhusrökning i utskänkningslokaler förbjöds är det löjligt lätt att livnära sej på andras alkohol.
09.11.2010 kl. 20:18

Ny

Min nya favoritblogg, Erotikern. Må den inte dö!
06.11.2010 kl. 15:26

Astereotypiskt

Jagharinterådattsupa, fecks. När jag blir stor ska jag förresten flytta till storebrorslandet, svenska roomien får ibland post från Stipendiegatan. Hör nu:

Sandra Svartström
Stipendiegatan
Sthlm, SVERIGE


02.11.2010 kl. 19:41

Relaterat till Alice i underlivet

Har visst underlåtit att berätta en sak. Karis och kolchosvistelse må vara ekligt, men i skolan finns en mkt mysig liten gang jag hänger med. Att jag finner mej i en dylik är himskans ovanligt, men mycket trevligt. Linjeöverskridande konstnärliga projekt planeras och dubstepen är ständigt närvarande vad som än företas. En liten beskrivning av mentaliteten hos övriga inblandade:

9.12 idagmorse skickade jag ett meddelande: Iisaa. Kurssin eka päivä, herätys! Varpå Iisa ringer "Kyl oon hereill, mis meil on tunti?" och sedan infinner sej. Ett samtal motsvarande meddelandet till Iisa riktas sedan till Dofos telefon.

Wille behöver vi alls inte tala om, det är måndag så han anländer först 12.
01.11.2010 kl. 12:16

Framskriderier

Imorgon är en bra måndag. Jag ska etsa i plattor och pressa och lära mej göra grafik, det ni.
31.10.2010 kl. 13:05

Sjukligt

Streptokocker och ögoninflammation och misslyckanden samt öden. Mitt immunförsvar är försvagat. Av brist på kärlek.
29.10.2010 kl. 10:16

Hallonet förevisar croquis

I något skede blev arslets och armarnas raka enformiga linjer tråkiga och vips dramatiserade jag dem en aning.. Teckningarna är ordnade kronologiskt, ett och samma medium har använts hela respektive dag.Byerts, A4, 3min.
Blyerts, A3, 5min.
Blyerts, A4, 5 min.
Bläck, A4ish, 5min.
Bläck, A3ish, 10min.
Bläck, A4ish, 5min.
Kol, A2, 20minx4.
Kol, A2, 10min.
Kol, A2, 10min.
Kol, A2, 10min.
27.10.2010 kl. 15:22

Krokigt

Mitt konstnärsskap har varit ett fattigt ett. Hur pass var jag inte medveten om förrän igår, där det gemytliga morgonmålet slutade tog pippelisafari vid. Veckan tillbringas i ateljen, där en naken Esa förverkligas i blyerts, bläck och kol. Lärorikt och ytterst givande, beklagligt dock att  modelles rumpa är ganska platt, och att hans överarmar pryds av mindre muskler än mina.

På torsdag får vi lyckligtvis kroka vacker kurvig kvinna istället!
26.10.2010 kl. 15:04

Återvänd

Ursäkta mej, jag har befunnit mej i Tallinn söndag-onsdag och sedermera varit grymt upptagen med diverse trädgårdsarbete och byk. Det må vara ändlöst euforiskt att röka i sängen, men den påföljande stanken som impregnerat samtliga medhavda textilier kunde jag klara mej utan.

Ett erkännande och ett rekord härnäst:

Min xenofobi utsträcker sej till exsovjet och allt som därtill hör, och så kan jag inte riktigt se på asiatiska män med vidare glöd i blicken (sorry Brandon). Ändå är jag lite kärare i Tallinn, som bland annat har typ den enda gamla stan med höjdskillnader av alla gamla städer jag skådat.
Rekordet rör minsta mängd spenderade pengar, av en finne någonsin, under fyra dagars Estlandsvistelse: 50 euro. Motbevisa mej gärna!
23.10.2010 kl. 00:15

The Secret Society of Happy People II

Tihihihhiiiii!
23.10.2010 kl. 00:08

Bloggfede!

Senare ikväll kan jag dö lycklig. Det kunde man nog varje kvällning då man fått hänga hos Catzo och Boyfriend.

(Jo förstås ska det bli roligt att träffa alla andra, förstås! Men jag har brunch kvar i magen, förstår ni.)
16.10.2010 kl. 15:03
Hallonet är en kreativ skärgårds- fröken, aspirerande konstnär och skamlös tobaksromantiker. Hon tycker mer om böcker än om människor, det är säkert därför hon är lite ful i mun ibland.

Senaste kommentarer