Snusmumriken, sista delen

14.06.2011 kl. 14:16
Stora L frågade för en halv evighet sedan vad det blev av mumriken. I nämnda evighet har jag bakom pannbenet skrivit svar, och skrivit om och skrivit om igen för att jag ingen aning har om vad det blev av honom. Kvar av svaret är dethär:

jag hade, för en gångs skull, hellre ångrat ogjort än gjort.

Porträttsdisclaimer innan någon hinner fråga om det också: det är fortfarande på skiss-stadium och det är föga troligt att ni får se det. Om jag mot förmodan på något sätt färdigstället det kommer min arbetsmotivation utgöras av siistigheten i att sen ha producerat ett verk som namnges Den retrospektiva skitstöveln.

Kommentarer (3)
Ledsen att höra. Bättre lycka i fortsättningen. Är din sommar härliga stugvisteleser eller ryms det lite jobb emellan?
Stora L16.06.11 kl. 11:07
Att vara snusmumrik betyder väl att man bara kan resa iväg utan att säga farväl.
S.M27.06.11 kl. 07:25
Stora L: don så prkl och skärihäng däremellan, är snarare hur tiden fördelas :) S.M: Tou-fucking-ché! Tänkte säga att jag ska va försiktigare när jag delar ut epitet i fortsättningen, men namnet gavs utgående enbart från tidpunkten mumriken inträdde i den hallonska tillvaron - övrig karaktäristika matchade inte och att spekulera i om mumriken anammade epitetsenligt beteende skulle vara att tilldela honom oförtjänt smicker - shut that.
Hallonet29.06.11 kl. 12:09
Hallonet är en kreativ skärgårds- fröken, aspirerande konstnär och skamlös tobaksromantiker. Hon tycker mer om böcker än om människor, det är säkert därför hon är lite ful i mun ibland.

Senaste kommentarer