Män som är rädda för kvinnor som vet vad de vill ha

07.06.2011 kl. 10:41
Han går självsäkert, skrattar högt och upprätthåller ögonkontakt när han talar med mej. Mitt i någon replik om ett bortglömt samtalsämne avbryter han mej med "Jag vill slicka dej inatt. Jag är bra på det." Mina ögonbryn höjs av ett intresse som nog redan är uppenbart och jag ba "Mhmmm, men drar du mej i håret när du tar mej bakifrån?" Och plötsligt är han alls inte en stark attraktiv man utan en liten osäker sak som flackar med blicken och har sin metaforiska svans instucken långt mellan benen. Och jag går ensam hem.

En konkretiserad och lite fabulerat överdriven illustration ur den hallonska dejtskenen som inte finns. Tröttsamt.
Kommentarer (2)
Det är något så spot on över det här. P.S. Himmelens kiva att du är tillbaka.
smilla07.06.11 kl. 11:00
Du om någon kan jag föreställa mej lida av samma fenomen - ur serien udda komplimanger, anyone? 'S good to be back :)
14.06.11 14:19
Hahaha! Yep!
dizi.ratata.fi07.06.11 kl. 14:53
Hallonet är en kreativ skärgårds- fröken, aspirerande konstnär och skamlös tobaksromantiker. Hon tycker mer om böcker än om människor, det är säkert därför hon är lite ful i mun ibland.

Senaste kommentarer